söndag 8 april 2012

Ytterligare en seg dag är förbi

Har inte hänt mycket i det Shannarianska hemmet idag heller. Barnen är fortfarande urlakade och matlusten är inte på topp.

Efter en seg förmiddag så stack i alla fall Grabbarna Grus ut på sina cyklar, Snufflan gick ut och lekte med tjejen längre ner på gatan och Mamman tog sej en nypa frisk luft tillsammans med Lilleman.

"Titta mamma, mååånga massa blommoj. Få ja plocka domma?"


Mej veterligen har vi alltid haft röda tulpaner utefter husväggen, månne detta vara en mutation?

Lillen ville in redan efter en halvtimme, han var helt slut och gick raka vägen in i sin säng och sov i nästan två timmar (trots det somnade han snällt vid åtta nu ikväll). Även maten blev en segisvariant, rester sen gårdagen och köttbullarna glufsades in lika lätt idag. =) Efter maten lyxade vi till det med färsk ananas och honungsmelon!



Sen hann Mamman få ett smärre psykbryt på alla barn, både stora som små. De små hade vänt upp och ner på sitt rum och fick snällt välja mellan att städa eller få sakerna nedstoppade i en säck och slängda. De stora fick sej en skopa då de är otroligt lata och inte kan lyfta ett finger utan att Mamman först ska bli sur!

Lugnet lägrade sej dock snabbt igen och vid sju var kvällsfikat avklarat och det blev tandborstning och saga innan alla barnen somnade snällt i sina sängar. Mamman borde ha knatat in i duschen, men det får vänta till imorgon, har ändå ingen het dejt inatt! ;)


Nu väntar sängen, i morgon är en ny härlig dag!

2 kommentarer:

BP sa...

M kommer att bli en tvättäkta värmlänning helt klart;-)
Vaddå det händer inte mycket - blir andfått bara vid tanke på din "lugna" sag - å nej, jag vill inte byta med sig;-)
Sov gott Shannara. Kram!

4U2 sa...

Fick han plocka? ;) Hoppas det blir en bättre dag i morgon!