onsdag 11 april 2012

Solens strålar

Tidig morgon (05,58) och fyra barn som ville till "dagis" och fritids på stört. I väntan på att klockan närmade sej elva och det var dags att gå så hann barnen riva huset ungefär 350 gånger. Mamman höll på att bli tokig! ;)

Efter att ha lämnat kidsen så blev det lunch ihop med de två stora älsklingarna innan det var dags för en trevlig dag på jobbet.

Efter att ha levt med ett ständigt regnande i flera dagar så var det mäkta förvånande att mötas av solen då man lämnade jobbet!

Det var fler än Mamman som njöt av solens strålar under den korta promenaden hem.


Väl hemma var det totalt kaos. De stora ungarna hade varsin uppgift att utföra innan de hämtade barnen vid sex på kvällen. De hade alltså haft hela dagen på sej! Ändå hade Tonåringen lämnat disken och Stora Brorsan hade lämnat alla nyinköpta kylvaror på diskbänken i närmare två timmar. Hur svårt kan det vara att komma ihåg EN sak?

Nåväl, småttingarna hade med konstverk hem till Mamman från skolan som plåster på såren för att huset än en gång var vänt upp och ner! ;)




Nu närmar sej kvällen för Mamman. De små barnen har bråkat järnet och den sista somnade inte ens förrän halvtio. De stora tänker inte gå och lägga sej alls och Tonåringen laddar för att hata sin mamma lite till! ;) ;)

Livet vore bra tråkigt utan Mammans sex kärlekar!!!

Sov Gott!

1 kommentar:

BP sa...

Grattis till solen! Om du tröttnar på den eller får för mycket så skicka upp den till nollåtta är du snäll!!!
Tonåringar är uppenbarligen inte att leka med ser jag. Minns du när du var i den ålder... oooops, borde nog inte påminna dig;-)
E.s ritning gillar jag bäst. Den är fantasifull och föreställer förutom igelkotten (???) till höger en grön vinflaska med käpp samt ett vandrande hus, även det med käpp. Love it!