lördag 7 april 2012

Glad Påsk gänget!

Idag fick Mamman sovmorgon fram till halvnio (hon har visserligen varit uppe tre gånger under natten, men ändå... =D ) och sen åts det lite frukost i lugn och ro. Därefter sattes det igång med köttbullerullande, potatisskalande och diverse annat köksgöra för att få ihop en liten påskmiddag till den slitna, medtagna familjen.

Årets påskmat i det Shannarianska hushållet. =D

Bara favoriter alltihop! Saknade dock mammsens underbara ugnsomelett med svampstuvning på!!!

Efter maten blev det påskäggsjakt (vilket resulterade i att barnen i sin iver vände upp och ner på varenda löst föremål i hela hemmet). Mycket godis blev det dock inte i magarna eftersom de inte riktigt är som de ska än.

När Mamman röjde köket så klädde Tonåringen ut sina småsyskon och sen tog de en promenad med Mamman. Vi höll oss dock ifrån dörrknackning och påskbrevsutdelning! "...och här får du lite tummy bugs som tack för godiset..." ;) Inte helt najs kanske!?

Jokern

Freddy Krueger

Häxkatt och Påskhare

Jag tror Tonåringen och Bröderna Bus har blandat ihop påsken med halloween minsann... Hmmm... ;D

En promenad förbi mormor och morfar på jobbet blev det i alla fall och barnen fick bland annat varsin tidning och två små söta chokladfår. Tack så mycket hälsar de alla sex! Men var fanns Mammans påskgottis då va? *snyft* Är Mamman vuxen nu? Första året hon inte får påskägg! Haha... Fast hon överlever faktiskt det med! ;D

Mamman har inte varit snäll i eftermiddag. Ingen tv, ingen dator och rummen var tvungen att rättas till lite. =D

Nu sover Lillen sen en timme tillbaka och övriga tre småkärlekar ligger i sina sängar och bubblar med varandra. Tonåringen ligger med datorn i knät, framför tv:n och med mobilen max tio cm bort. Stora Brorsan ska in i duschen, men han verkar inte förstå vad det betyder! ;)

Mamman, hon ska sätta sej framför tv:n en stund (något hon inte gjort på över en vecka) och sen blir det tidig sänggång med förhoppningar om en hel natts sömn!

Glad Påsk på er alla godisar runt om i landet!!!

1 kommentar:

BP sa...

Måste säga att din Påskbuffé slog vårt med bred marginal - kan det bero på att vi inte hade någon buffé;-) Troligen!
Ungarna verkar ju vara "lagom" friska igen. Så himla kul. Å du - ta igen alla missade sömntimmar nu!