söndag 15 april 2012

Åt rätt håll!

Idag har inte Mamman haft lika hög feber, men har ändå varit hemskt seg och svag. Barnen började förmiddagen med att bråka (äkta syskonkärlek det ;) ) och fräsa åt Mamman varje gång hon bad om hjälp med minsta lilla.

Strax före lunch samlade Mamman ihop alla sex barnen och hade ett lugnt, men allvarligt samtal med dem. Efter det fungerade allt som en väloljad maskin!

Stora Brorsan bar ner tvätten, Tonåringen satte igång de första två maskinerna, alla sex ungar gick till Hålans butik för att köpa lunch (det blev pizza, piroger och barnmatsburkar). Efter maten följde Mamman med de små ut för att leka i parken med granntöserna och tvätta lite. De stora älsklingarna cyklade iväg för att lämna ut muffinsformarna som Tonåringen sålt inför studieresan till Spanien i nian.

"Ajabajja busekajja, inte klättra i källartrappan!"

"Tuust du dum mamma!"

Under kvällen så fixade Stora Brorsan disken, Tonåringen vek all tvätt, Bröderna Bus duschade (och tvättade håret) själv, dessutom dukade de in efter kvällsmaten (till och med brödrosten!) och småttingarna plockade ihop jättefint inne i barnens rum!!!

Som grädde på moset så somnade dessutom alla barn själva, i tid och utan minsta knorr ikväll!

Trots en motig start på dagen så blev den alldeles perfekt i slutänden. Tack älskade ungar för att ni tog till er av vad Mamman sa, hoppas att vi kan fortsätta hjälpas åt även när Mamman är frisk! Älskar er, till universums slut och tillbaka!!! ;) <3 <3 <3

Inga kommentarer: